Informaţiile juridice

Drepturile de autor

Drepturi de autor 2013 Geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG, Zirndorf, Germania

Toate drepturile rezervate. Toate textele, imaginile, diagramele, sunetul, animaţia şi fişierele video precum şi dispunerea acestora sunt supuse dreptului de autor şi tuturor celorlalte legi referitoare la protecţia proprietăţii intelectuale. Conţinutul acestui site web nu trebuie să fie copiat, modificat, distribuit sau în alt mod să fie pus la dispoziţia unor părţi terţe, în scopuri comerciale sau în scopuri de distribuție. Utilizarea materialelor noastre pe alte site-uri este, de asemenea, interzisă. Aveți dreptul să descărcați conţinutul acestui site web exclusiv pentru utilizarea dvs. personală, non-comercială, privată, în conformitate cu liniile noastre directoare privind internetul și cu condiția să respectaţi toate drepturile de autor, de marcă şi de alte legi de protecţie, în special să nu ştergeţi informaţiile respective sau să le faceţi în alt mod inaccesibile sau ilizibile. Toate modificările sau utilizarea conţinutului site-ul nostru pentru orice alt scop este o încălcare a drepturilor noastre şi este interzisă în mod explicit.

Mărcile comerciale

În cazul în care nu este indicat altfel, toate mărcile comerciale menţionate pe website-ul PLAYMOBIL® sunt mărci protejate prin lege, aparţinând de geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG. Acest lucru se referă în special la mărcile PLAYMOBIL®, PLAYMOBIL® 1.2.3, Trenul RC PLAYMOBIL® și Parcul de distracţii PLAYMOBIL®. Aceste mărci sunt protejate la nivel naţional şi internaţional şi nu trebuie nici să fie reproduse, nici copiate, modificate sau utilizate în orice alt mod fără permisiunea prealabilă expresă a geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG.

Garanţia

Site-ul nostru a fost creat cu cea mai mare grijă posibilă. Chiar dacă presupunem că informaţiile furnizate de noi sunt corecte, acestea pot conţine greşeli sau inadvertenţe. Prin urmare, vă punem la dispoziţie aceste informaţii fără nici o asigurare sau garanții de orice fel, fie în mod expres sau tacit. De asemenea, sunt excluse orice fel de garanţii tacite referitoare la capacitățile de comercializare, pentru anumite scopuri sau neîncălcarea legilor şi patentelor. Excludem orice responsabilitate pentru daunele rezultate din lectura acestui site web, direct sau indirect, cu excepția cazului în care au fost intenționate sau din cauza neglijenței noastre. În mod special, nu emitem nici o garanție că site-ul nostru, conţinutul acestuia şi/sau serverul pe care este găzduit nu este contaminat cu viruşi. În plus, subliniem faptul că noi nu supraveghem alte site-uri web care conţin un link către site-ul nostru şi nu putem fi consideraţi responsabili pentru conţinutul acestora.

Drepturile de licenţă

PLAYMOBIL® vrea să se prezinte în fața dvs cu un program inovator și informativ prin internet. Prin urmare, sperăm că vă bucura vizita pe site-ul nostru. Proprietatea intelectuală conţinută în acesta, cum ar fi patentele, numele de mărci şi drepturile de proprietate sunt protejate, iar acest site web nu transmite o licenţă pentru utilizarea proprietăţii intelectuale aparţinând PLAYMOBIL® sau oricărei părți terțe.

Opinia dvs.

Am dori să cunoaştem părerea dumneavoastră cu privire la produsele noastre şi la site-ul nostru. Cu toate acestea, dorim să subliniem faptul că nu considerăm orice mesaj primit de la dvs. ca fiind confidențial. Mai mult decât atât, avem dreptul de a utiliza informaţiile dumneavoastră în orice mod pe care îl putem considera potrivit şi fără nici un fel de obligaţii față de dvs. Informaţiile pe care le primim devin proprietatea PLAYMOBIL® la primirea acestora şi avem dreptul de a utiliza toate ideile, conceptele, know-how-ul sau informaţiile tehnice, inclusiv dezvoltarea, producția și distribuția de produse, fără nici o obligație de compensare financiară față de dvs.

Internet-guidelines for non-commercial web sites