Termeni de utilizare

  UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare.

  Acest site web este proprietatea si este administrat de geobra Brandstatter Stiftung & Co. KG, filialele, afiliatii si entitatile sale afiliate ("PLAYMOBIL®") cu urmatoarele date de identificare:

  geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG
  Brandstätterstr. 2 - 10
  D - 90513 Zirndorf
  Germania

  Identificare fiscala: DE 132743868

  PREAMBUL.

  • Comertul electronic intra sub jurisdictia Legii 365/2002 modificata si completata prin OUG 34/2014;
  • Urmatorii termeni si conditii sunt considerati a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare;
  • Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificati oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii/clientii;
  • Prin accesarea site-ului, utilizatorii consimt sa respecte urmatorii Termeni si Conditii precum si legislatia aplicabila. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti Termeni si Conditii, VA RUGAM SA NU UTILIZATI ACEST SITE.

  In temeiul acestei legi cu modificarile si completarile ulterioare, se statueaza urmatorii termeni si conditii aplicabili comercializarii marfurilor si serviciilor prin intermediul site-ului:

  RESTRICTII DE UTILIZARE.

  • Site-ul si toate elementele de pe acesta, inclusiv, dar fara a se limita la, hyperlink-uri, butoane, imagini, ilustratii, text, grafica si toate celelalte informatii prezente pe acest site (in continuare denumite "Continut") sunt protejate de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate care sunt detinute si controlate de PLAYMOBIL®. Nu aveti dreptul sa copiati, sa modificati, sa pregatiti ca lucrare derivata, sa afisati, sa reproduceti, sa retipariti, sa republicati, sa incarcati, sa postati, sa transmiteti sau sa distribuiti in orice mod sau sub orice forma Continutul sau site-ul, fara permisiunea scrisa expresa a PLAYMOBIL®. Puteti descarca Continutul de pe site numai pentru uz personal, necomercial, la domiciliu, cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor, marcile comerciale si alte notificari de proprietate. Orice modificare sau utilizare a Continutului sau a site-ului in orice alt scop reprezinta o incalcare a drepturilor de autor si a drepturilor de proprietate ale PLAYMOBIL® si este strict interzisa.
  • Acest site contine, de asemenea, PLAYMOBIL®, PLAYMOBIL FUNPARK®, RC TRAIN™ si SYSTEM X™ si alte marci comerciale valoroase detinute si utilizate de PLAYMOBIL®. Aceste marci comerciale si bunurile conexe sunt protejate in conformitate cu legislatia nationala si internationala si nu pot fi reproduse, copiate, modificate, postate sau utilizate in niciun fel sau sub orice forma fara permisiunea scrisa prealabila expresa a PLAYMOBIL®.

  TERMENI SI CONDITII

   In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

   SITE: magazinul online, proprietatea geobra Brandstatter Stiftung & Co. KG, filialele, afiliatii si entitatile sale afiliate ("PLAYMOBIL®") si administrat de acesta.

   UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

   CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initieaza si finalizeaza o comanda.

   VANZATOR: CARO TOYS S.R.L., cu urmatoarele date de identificare:

   Sediu social: Comuna Afumati, Soseaua Bucuresti-Urziceni, Nr. 235, parter, Biroul Nr. 6D, Judet Ilfov

   CUI: RO 6717021

   Cod CAEN 4791: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

   e-mail: online@carotoys.ro

   numar telefon: 0799 782 966

   COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre VANZATOR si CLIENT.

   CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre VANZATOR, prin care SITE-UL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

   CONTINUT: reprezinta toate elementele de pe acest site web, inclusiv, dar fara a se limita la, hyperlink-uri, butoane, imagini, ilustratii, text, grafica si toate celelalte informatii prezente pe acesta;

   TAXA DE TIMBRU VERDE: valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

   PRET DE VANZARE: reprezinta contravaloarea Bunului, pretinsa si solicitata de catre Vanzator, Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, evidentiata corespunzator acestora in pagina de produs din Site. Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre Pretul de Vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de Vanzare si Pretul Taiat. Pretul de Vanzare este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

   UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii geobra Brandstatter Stiftung & Co. KG, filialele, afiliatii si entitatile sale afiliate ("PLAYMOBIL®").

   SITE-UL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SITE-UL precizeaza ca imaginea/imaginile produselor are/au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SITE fara preaviz sau pot contine erori de operare.

   De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structuri informatiei, uneori, descrierile produselor pot fi incomplete, insa SITE-UL depune eforturi sustinute pentru a prezenta informatiile cele mai relevante.

   Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

   SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SITE-ul nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea, precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

  DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL.

   Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SITE-UL isi deruleaza operatiunile.

   Daca VANZATORUL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre VANZATOR se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea VANZATOR-ului catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

   VANZATOR-ul nu considera in niciun moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

   VANZATOR-ul isi rezerva dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza, ca de exemplu telefon de contact.

   Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre VANZATOR.

   Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

  OBIECTUL CONTRACTULUI.

   Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre VANZATOR.

  PRETUL CONTRACTULUI.

   Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE.

   Pretul poate fi modificat de catre SITE, in orice moment, fara preaviz.

   Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SITE-ul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori umane, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, VANZATOR-ul va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

   Pretul produselor si serviciilor include T.V.A. (TAXA PE VALOARE ADAUGATA).

  TAXA VERDE.

   Conform legii in vigoare, pentru jucariile care functioneaza pe baza de baterii (indiferent daca bateriile sunt incluse sau nu) sau pentru jucariile care functioneaza pe baza de curent, consumatorul este obligat sa achite taxa verde aferenta acestora.

   Pretul produsului afisat pe site-ul www.playmobil-toys.ro include taxa verde.

   Tarifele pentru taxa verde practicate de CARO TOYS S.R.L., in baza contractului de preluare de responsabilitati pe care societatea il are incheiat cu Asociatia Environ sunt urmatoarele:

  Denumire Tarife (lei/buc)
  Echipamente de mici dimensiuni ≤0.2kg RON 0.15
  Echipamente de mici dimensiuni >0.2kg ≤ 1kg RON 0.75
  Echipamente de mici dimensiuni >1kg ≤ 2kg RON 1.50
  Echipamente de mici dimensiuni >2kg ≤ 3kg RON 3.00
  Echipamente de mici dimensiuni >3kg ≤ 5kg RON 4.50
  Echipamente de mici dimensiuni >5kg RON 9.00

  COMUNICARI SI OBSERVATII.

   Am dori sa cunoastem parerea dumneavoastra cu privire la produsele noastre si la site-ul nostru. Cu toate acestea, dorim sa subliniem faptul ca nu consideram orice mesaj primit de la dvs. ca fiind confidential. Mai mult decat atat, avem dreptul de a utiliza informatiile dumneavoastra in orice mod pe care il putem considera potrivit si fara nici un fel de obligatii fata de dvs. Informatiile pe care le primim devin proprietatea PLAYMOBIL® la primirea acestora si avem dreptul de a utiliza toate ideile, conceptele, know-how-ul sau informatiile tehnice, inclusiv dezvoltarea, productia si distributia de produse, fara nici o obligatie de compensare financiara fata de dvs. Internet-guidelines for non-commercial web sites

  COMUNICARE GENERALA.

   ACEST SITE, INCLUSIV CONTINUTUL DIN ACESTA SAU ORICE SERVICIU LEGAT DE SITE, ESTE FURNIZAT "CA ATARE", FARA DECLARATII SAU GARANTII DE ORICE FEL, EXPRIMATE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FARA A SE LIMITA LA, GARANTIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP SI NEINCALCARE. PLAYMOBIL NU GARANTEAZA ACURATETEA, COMPLETITUDINEA SAU UTILITATEA CONTINUTULUI SAU A ORICAROR INFORMATII CONTINUTE PE SITE. PLAYMOBIL NU GARANTEAZA CA FUNCTIILE DIN CONTINUTUL DISPONIBIL PE ACEST SITE VOR FI NEINTERRUPTE SAU FARA ERORI, CA DEFECTELE VOR FI CORECTATE SAU CA, CONTINUTUL, ACEST SITE SAU SERVERELE CARE LE PUN LA DISPOZITIE NU CONTIN VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. VA ASUMATI RESPONSABILITATEA TOTALA, COSTUL SI RISCUL PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE, A MATERIALELOR SI A SERVICIILOR LEGATE DE SITE.

   PLAYMOBIL NU ESTE RESPONSABILA SAU RASPUNZATOARE PENTRU NICIO DAUNA DIRECTA, INDIRECTA, INCIDENTALA, PE CALE DE CONSECINTA, SPECIALA, EXEMPLARA, PUNITIVA SAU DE ALTA NATURA CARE DECURGE DIN SAU SE REFERA IN VREUN FEL LA SITE, SERVICII LEGATE DE SITE SI/SAU MATERIALE SAU INFORMATII CONTINUTE IN CADRUL SITE-ULUI, CHIAR DACA PLAYMOBIL SAU UN REPREZENTANT AUTORIZAT PLAYMOBIL A FOST INFORMAT CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. SINGURUL REMEDIU PENTRU NEMULTUMIREA FATA DE SITE SI/SAU SERVICIILE LEGATE DE SITE ESTE DE A INCETA UTILIZAREA SITE-ULUI SI/SAU A ACESTOR SERVICII.

   Va rugam sa retineti ca este posibil ca unele jurisdictii sa nu permita limitarea sau excluderea garantiilor implicite, a raspunderii sau a daunelor accidentale sau pe cale de consecinta, astfel incat este posibil ca unele dintre excluderile sau limitarile de mai sus sa nu vi se aplice. PLAYMOBIL® va revizui din cand in cand site-ul, Continutul si/sau produsele, serviciile si resursele legate de site descrise in acesta si isi rezerva dreptul de a face astfel de modificari fara nicio obligatie de a notifica utilizatorii si vizitatorii din trecut, actuali sau potentiali ai acestui site. In plus, sunteti obligat sa respectati orice revizuiri ale Termenilor si conditiilor de utilizare si, prin urmare, ar trebui sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a revizui Termenii si conditiile de utilizare actuale la care sunteti obligat.

  LINK-URI CATRE ACEST SITE.

   PLAYMOBIL® nu revizuieste site-urile care fac legatura cu www.playmobil-toys.ro si nu este responsabil pentru niciunul dintre aceste site-uri sau pentru continutul sau materialele acelor site-uri care se leaga de acesta. Conectarea la orice alte site-uri sau pagini se face pe propria raspundere.

  GARANTIA PRODUSELOR COMERCIALIZATE.

   Toate produsele comercializate pe SITE, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

   Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail online@carotoys.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

   Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute prin email, la adresa online@carotoys.ro

   CLIENTUL, in calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, in caz contrar existand posibilitatea de a pierde garantia.

   Garantie comerciala

   Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

   Garantia de conformitate

   Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

   S.C. CARO TOYS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

   S.C. CARO TOYS S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

   Produsele livrate de www.playmobil-toys.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, CARO TOYS S.R.L. nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

   Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta www.playmobil-toys.ro in maximum 48 de ore de la primirea/livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

   In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

   Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

  MODALITATILE DE PLATA.

   Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. VANZATOR-ul va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile comandate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

   Plata in Numerar (Ramburs): Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare produselor in sistem ramburs. In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se face dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

   Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

  FORTA MAJORA.

   Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

   Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA.

   Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


   © 2022 geobra Brandstätter, pronounced plāy-mō-be̅e̅l